| Što ste danas jeli - dnevnički zapis | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aimee
Broj postova : 63 Registration date : 26.07.2007
| |
| |
-suBrino-
Broj postova : 29 Location : SubPlace Job/hobbies : Surfanje... Registration date : 26.07.2007
| |
| |
Aimee
Broj postova : 63 Registration date : 26.07.2007
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 1/8/2007, 06:50 | |
| Popravi link, mišamu | |
|
| |
-suBrino-
Broj postova : 29 Location : SubPlace Job/hobbies : Surfanje... Registration date : 26.07.2007
| |
| |
mack
Broj postova : 42 Age : 42 Location : Solin Registration date : 30.07.2007
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 5/8/2007, 03:46 | |
| Kruva i salame. | |
|
| |
ela_2wheels
Broj postova : 196 Age : 39 Location : CESTA....jer IN ROAD I TRUST. A kad spavam- okolica ST-a Job/hobbies : Studiram na FFST-u... Registration date : 28.07.2007
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 5/8/2007, 19:50 | |
| | |
|
| |
masha
Broj postova : 29 Age : 46 Location : slavonija ravna Registration date : 18.08.2007
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 3/9/2007, 12:46 | |
| - mack je napisao/la:
- Kruva i salame.
I ja za doručak, a ručak će biti podgrijani jučerašnji: goveđa juhica, mlinci i pečena piletina. | |
|
| |
masha
Broj postova : 29 Age : 46 Location : slavonija ravna Registration date : 18.08.2007
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 4/9/2007, 23:54 | |
| Danas mahune. Inače ih ne volim, ali fino sam ih skuhala, sa sušenim rebarcima i vrhnjem pa su bile fine. | |
|
| |
Drakmar
Broj postova : 12 Registration date : 01.07.2008
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 2/7/2008, 00:24 | |
| Probao sam jednom nešto u nekakvoj limenci USA podrijetla, nešto tipa sweet corn. Preogavno. Onda sam primjetio da u svim američkim filmovima to predstavlja delikatesu. Na ulju (maslinovom ili bilo kojem drugom) prepržiš malo pšeničnog brašna, dakle, baza je ajnpren (neki bi rekli prežgana juha). Kad postane zlatno smeđe staviš oko 2 čajne žličice kopra (domaći po mogućnosti) i promiješaš par puta. Onda zaliješ domaćom juhom od junetine, a ako nemaš možeš i sa hladnom vodom. Miješaš jedno 2 minute i soliš. Treba biti kremasto, ali čvrsto, kao malo gušći med. Idealno poslužiti uz kuhanu junetinu i kukuruzni kruh. Zasitno i lako pada na želudac. Danas mi je ispo zakurac. Nemam pojma zašto. | |
|
| |
Drakmar
Broj postova : 12 Registration date : 01.07.2008
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis 2/7/2008, 15:49 | |
| Danas ću spremat jetra. Kod jetara je najvažnije da se svi začini dodaju na kraju, ne na početku, ne u pola, ne malo sad pa s vremena na vrijeme nadodat, nego baš na kraju. A onda su super. Bilo u šugu ili na popržena ulju ili kakoli već | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što ste danas jeli - dnevnički zapis | |
| |
|
| |
| Što ste danas jeli - dnevnički zapis | |
|